Δρ. Στέλιος Φίντζος

Ο Στέλιος Φίντζος εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2009 από όπου και αποφοίτησε με βαθμό “Λίαν Καλώς”. Παράλληλα με τις προπτυχιακές σπουδές του, εργάσθηκε ως βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικά οδοντιατρεία στην Αθήνα.

Ολοκληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία δούλεψε για ένα χρόνο στην Ελλάδα ως γενικός οδοντίατρος. Συνεχίζοντας ως μεταπτυχιακός φοιτητής Ενδοδοντίας στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ στην Αγγλία (UK), ανέλαβε σύνθετα οδοντιατρικά περιστατικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μάντσεστερ και εξειδικεύθηκε στην Ενδοδοντία λαμβάνοντας τον τίτλο Master of Science με έπαινο.

Στη συνέχεια για τα επόμενα 2 χρόνια, εργάστηκε σε οδοντιατρική πολυκλινική στο Λονδίνο οπού άσκησε όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης με έμφαση στην Ενδοδοντία.

Συμμετέχει συχνά σε οδοντιατρικά συνέδρια και πρακτικά σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ακολουθεί την διεθνή βιβλιογραφία ώστε να είναι ενημερωμένος κλινικός οδοντίατρος.

Αποτελεί μέλος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής, του General Dental Council της Βρετανίας και της British Endodontic Society.

Δρ. Αθανάσιος Φίντζος

Ο Αθανάσιος Φίντζος αποφοίτησε το 1983 από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και έκτοτε λειτουργεί το ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Παλλήνη. Ύστερα από 35 χρόνια οδοντιατρικής εμπειρίας, έχει διαχειριστεί και θεραπεύσει επιτυχημένα μεγάλο πλήθος οδοντιατρικών περιστατικών. Ακολουθεί συνεχώς τη διεθνή βιβλιογραφία και συμμετέχει σε θεωρητικά και πρακτικά σεμινάρια Οδοντιατρικής.

Δρ. Αντωνία Γκορμόλια

Η Αντωνία Γκορμόλια αποφοίτησε το 1983 από την Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών και έκτοτε λειτουργεί το ιδιωτικό οδοντιατρείο στην Παλλήνη. Εξασκεί πλήρως όλο το φάσμα της Οδοντιατρικής με έμφαση στην Παιδοδοντία. Συμμετέχει ενεργά σε Οδοντιατρικά συνέδρια και ακολουθεί την εξέλιξη της οδοντιατρικής επιστήμης.

Το οδοντιατρείο