Φόρμα επικοινωνίας

  Στοιχεία επικοινωνίας

  ΦΙΝΤΖΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
  Χειρουργός Οδοντίατρος DDS Πανεπιστημίου Αθηνών
  MSc Eνδοδοντία, Ειδικευθείς στο University of Manchester, UK

  ΦΙΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
  Χειρουργός Οδοντίατρος DDS Πανεπιστημίου Αθηνών

  ΓΚΟΡΜΟΛΙΑ ΑΝΤΩΝΙΑ
  Χειρουργός Οδοντίατρος DDS Πανεπιστημίου Αθηνών

  Πρόσβαση

  Αυτοκίνητο

  Από Αθήνα: Στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλλήνη ακριβώς μετά το γήπεδο της Παλλήνης, κάνετε αριστερά στο φανάρι στην οδό Έντισον. Στη διασταύρωση που θα συναντήσετε κάνετε δεξιά στην οδό Ζαλόγγου. Στη συνέχεια στο δεύτερο στενό δεξιά στην οδό Ναυάρχου Μιαούλη και αμέσως στο πρώτο στενό αριστερά στην Βυζαντίου. Για να φτάσετε στο οδοντιατρείο που βρίσκεται στην Βυζαντίου 13 και Αγίου Νικολάου θα πρέπει καθώς είστε στη Βυζαντίου (η οποία κάποια στιγμή γίνεται μονόδρομος), να στρίψετε δεξιά στην Πατριάρχου Γρηγορίου Ε, στο πρώτο στενό αριστερά στη Χατζησταματίου και αμέσως στο πρώτο στενό αριστερά θα βγείτε στην Αγίου Νικολάου. Μπορείτε να παρκάρετε επί της Αγίου Νικολάου όπου υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ.

  Από Ραφήνα: Στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλλήνη, μετά την Βιοιατρική θα κάνετε δεξιά στην Αγίου Νικολάου και αν οδηγήσετε όλο ευθεία θα βρεθείτε στο οδοντιατρείο. Μπορείτε να παρκάρετε επί της Αγίου Νικολάου όπου υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις πάρκινγκ.

  Μετρό

  Όπως κατεβείτε από το μετρό Παλλήνης, περπατάτε στη Λεωφόρο Μαραθώνος με κατεύθυνση προς Ραφήνα και στρίβετε αριστερά στην Αγίου Νικολάου. Περπατάτε ευθεία και θα καταλήξετε στο οδοντιατρείο που βρίσκεται στη γωνία Βυζαντίου και Αγίου Νικολάου.

  Βρείτε μας στο χάρτη