Γενικές Υπηρεσίες

Προληπτική Οδοντιατρική

Η προληπτική οδοντιατρική είναι ιδιαίτερα σημαντική ώστε να εντοπιστούν εγκαίρως βλάβες των δοντιών (τερηδόνες) και του περιοδοντίου (ούλων).Περιλαμβάνει:

  • την ενδελεχή κλινική εξέταση των δοντιών
  • ψηφιακές ενδοστοματικές ακτινογραφίες (οπισθοφατνιακές ακτινογραφίες, ακτινογραφίες μετά πτερυγίου, ακτινογραφίες δήξεως)
  • εφαρμογή φθορίου και οδηγίες αποτελεσματικής στοματικής υγιεινής

Σε περιπτώσεις που απαιτούνται εξωστοματικές απεικονίσεις όπως πανοραμική ή τρισδιάστατη ογκομετρική ακτινογραφία, ο ασθενής παραπέμπεται σε συνεργαζόμενα ειδικά ακτινοδιαγνωστικά κέντρα.

Οδοντιατρική για παιδιά

Το οδοντιατρείο προσφέρει οδοντιατρική περίθαλψη σε παιδιά και εφήβους που περιλαμβάνει την ενδελεχή εξέταση των δοντιών, παρακολούθηση της φυσιολογικής ανατολής των μόνιμων δοντιών, την πρόληψη και την θεραπεία (σφραγίσματα, φθορίωση κτλ.).

Εξαγωγές Δοντιών

Το οδοντιατρείο αναλαμβάνει όλες τις εξαγωγές των δοντιών. Πραγματοποιούνται με σύγχρονα εργαλεία ατραυματικά και ανώδυνα με τη χρήση τοπικής αναισθησίας. Έγκλειστοι φρονιμίτες αφαιρούνται στο οδοντιατρείο μας από έμπειρο χειρουργό στόματος με τον οποίο συνεργαζόμαστε.

Επείγοντα Περιστατικά

Αντιμετωπίζουμε επείγοντα περιστατικά πόνου (οξεία πολφίτιδα, οδοντοφατνιακό απόστημα, περιοδοντικό απόστημα, περιστεφανίτιδα, ξηρό φατνίο), οδοντικά τραύματα καθώς και επανασυγκόλληση στεφανών και γεφυρών.